HOPEWELL: Trenton Thunder baseball will host ‘Hopewell Valley Night’ on June 28 

0
205

The Hopewell Valley community is invited to kick off summer during “Hopewell Valley Night” at the Trenton Thunder baseball game on Tuesday, June 28, at 7 p.m.
“We try to be all things Hopewell Valley this night,” said Heidi Kahme of the Hopewell Municipal Alliance, which organizes this annual event.
The Hopewell Valley Chorus will sing the National Anthem while one of the Hopewell Valley Baseball Softball Association teams joins the Trenton Thunder players. Proceeds from the 50/50 raffle will support the Municipal Alliance. It’s also $1 dog night and kids 12 and under eat free.
Discounted game tickets can be reserved by filling out an order form available on the Hopewell Township website (www.hopewelltwp.org) or by calling the Hopewell Valley Municipal Alliance at 737-0120 x 642.
Tickets are $10 for adults, $8 for seniors or children age 4-12. Seats will be reserved together in the pavilion section and groups are welcome. Tickets will be mailed to residents or can be picked up in the Hopewell Township Health Department the week of June 21. Deadline to buy tickets has been extended to June 13.
The Hopewell Valley Municipal Alliance provides funding and support for more than 25 programs in the community that focus on positive youth development, community engagement, and drug and alcohol education and prevention.
For information, contact the Municipal Alliance at 737-0120, ext. 642. 